|  Notícies  |  Arxiu fotogràfic  |  Estatuts  |  Tauler d’Anuncis  |  Contacte  |  Crèdits  |  Administració  |

Arxiu fotogràfic

 
 
 
Construcció del maset

Data:
1954

Localització:
Maset de la Font del Cavaller

Foto original:
Blanc i negre | Paper

Autor:
desconegut

Aportada per:

Juan Martínez Mira, "Rullo"




 
  D'esquerra a dreta i de dalt a baix; Vicente Puerto Puerto; Antonio Mataix, "Serrella"; Camilo Berenguer, "Pisques"; Antonio Sanjuán Navarro, "Sacà"; Ricardo Berenguer Ferre, "el del Forn"; José Pascual Calabuig, "roig de Perolit"; Agustín Conejero; Casimiro Jordá Francés; Fernando Murcia Lillo; Bartolomé Sempere Mora; Paco "Furgaes"; Juan Martínez Mira, "Rullo"; el xiquet Vicente Puerto Verdú; Alfonso Albero Puig, "Tronsa"; Alonso Molina; Vicente Puerto Verdú, Vicent, "el Perlao" [?] i Francisco Llorca Montava, "Quico conill".

  ADVERTIMENT LEGAL
 

Si considereu que les dades d'aquesta foto
estan equivocades, podeu rectificar-les
o afegir alguna informació que falte

 

Podeu afegir una
nova fotografia a
la base de dades

 


Context
històric de
l’any 1954
    Coberta del Programa de Festes del 1954.

El disseny és obra de l'il·lustrador José Montesinos.

             
 
 


Capità: Agustín Conejero Gisbert. Banderera: Magdalena Albero.

Els Marrocs van començar a construir un maset més gran al Passeig de la Font del Cavaller. El de Les Bassetes els havia quedat xicotet.



Banda de música:
Agres



 
 


El maset nou que construien els Marrocs, el segon en la seua història, estava ubicat al Passeig de la Font del Cavaller, en un siti que era propietat de la família Beneyto Fillol, «Suc». Els treballs es feien durant els caps de setmana i col·laboraven desinteressadament tots els marrocs.

Al Teatre Beneficència van començar unes obres de restauració, bastant deteriorat pel pas del temps. Al llarg de la història d'aquest teatre, es van fer diversos informes sobre la seua seguretat i les consegüents actuacions, ja que la major part de l'estructura era de fusta.

 
 


Elvis Presley va gravar el seu primer disc. Aquest cantant es va convertir en la icona de la música popular del segle XX. Durant la seua carrera, va protagonitzar trenta-una pel·lícules i va gravar un total de 150 àlbums.

Estats Units va fer esclatar la bomba d'hidrogen més potent fabricada fins a la data, a Eniwetok, un arxipèlag de les illes Marshall, al Pacífic. La temperatura que es va produir durant uns quants segons a la «zona zero» (lloc de l'explosió) va ser de més de quinze milions de graus, tan calent com el nucli del Sol. Es va desintegrar literalment l'illa.